Ekonomisk rådgivning i Stockholm

Som företag står du ofta inför beslut om ekonomiska investeringar, förändringar och satsningar. Vi specialiserar oss på ekonomisk rådgivning i Stockholm så att du kan lufta dina tankar gällande företagets ekonomi och uppsatta mål. Vi kundanpassar den ekonomiska rådgivningen så den innehåller lönsamhetsanalyser, affärsrådgivning eller rapporter av olika slag. Allt baserat på vad just du och din verksamhet behöver. 

Stöd inom budgetplanering och skuldsatthet

Vi erbjuder våra klienter djupgående stöd för att navigera genom deras ekonomiska utmaningar. Det kan gälla både privat ekonomisk rådgivning för privatpersoner, eller rådgivning för företagare. Varje individ och företag har unika ekonomiska situationer och mål. Våra konsulter arbetar nära dig för att utveckla en skräddarsydd budgetplan som inte bara adresserar dina nuvarande behov utan också framtida ambitioner. Oavsett om det gäller att minska skuldsättningen eller förbättra kassaflödet är vårt mål att återställa din ekonomiska hälsa och trygghet.

Få ekonomisk rådgivning - KEMA Redovisning

Oberoende ekonomisk rådgivning på olika sätt

Att få professionella råd om företagets ekonomi kan göra en stor skillnad. Förutom grundläggande tjänster som bokföring och att skapa ekonomiska översikter, erbjuder våra rådgivare även skräddarsydd ekonomisk vägledning. Det kan vara allt från att välja rätt tidpunkt för en investering till att besluta om att köpa en företagsbil. Oavsett om du är en nystartad entreprenör eller en etablerad företagsledare, anpassar vi vår ekonomiska rådgivning till dina unika behov. Vi ger oberoende rådgivning för att maximera ditt företags potential samt en kombinationen av juridisk och ekonomisk expertis för att navigera i komplexa affärslandskap där det legala spelar in.

Exempel på ekonomisk rådgivning hos KEMA Redovisning

Vårt team består av kunniga rådgivare med erfarenhet från revision och redovisning, och de har hjälpt både små och stora företag i Sverige. Vi har också tillgång till ett brett nätverk av specialister för de tillfällen när vi stöter på mer komplexa frågor som kräver djupare expertis.

Här är några exempel på de tjänster vi erbjuder:

  • Hjälp med att köpa företag
  • Assistans med att ta in eller lösa ut delägare
  • Likviditetsplanering
  • Omstrukturering
  • Värdering av företag
  • Råd kring utdelningar
  • Due Diligence och stöd vid försäljning av företag
  • Hjälp med skatte- och momsfrågor

Kloka råd för start-ups

Äger du ett start-up och söker någon som kan erbjuda smart ekonomisk vägledning under resans gång? Vi erbjuder stöd genom digitala verktyg för redovisning och praktiska tips för allt från företagsregistrering till internationell tillväxt. Vi hjälper dig!

Start up - Nystartat företag - KEMA

En redovisningsbyrå för hela Storstockholm

Önskar du fysisk kontakt är du välkommen till något av våra kontor på Östermalm eller Huddinge. Vi tillhandahåller även tjänster inom bokföring, bokslut och årsredovisningarOavsett om du befinner dig önskar vi vara din självklara redovisningsbyrå för ekonomisk rådgivning.

Kontakta oss för ekonomisk rådgivning idag!

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte. Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom kort.

Du hittar oss på Nybrogatan 34 på Östermalm och Elektronvägen 1 i Huddinge, Stockholm.