Bokföring i Stockholm

Att bokföra alla in- och utgifter skapar en tydlig översikt och gör att du kan fatta välgrundade beslut för framtiden. En affärstransaktion kan vara antingen en kostnad eller en intäkt. Enligt svensk bokföringslag måste varje sådan händelse kunna visas i både kronologisk och systematisk ordning. Vi hjälper dig med löpande bokföring i hela Stockholm – med kontor på Östermalm och i Huddinge.

Bokföring enligt bokföringslagen

Bokföringslagen säkerställer att företag håller ordning på sin ekonomi, både internt för uppföljning och kontroll, samt externt när det kommer till att rapportera till Skatteverket genom inkomstdeklarationer och årsredovisningar. Lagen skyddar inte bara de som har ekonomiska intressen i företaget, som ägare och anställda, utan även samhället i stort. Kvaliteten på den löpande bokföringen är avgörande eftersom den utgör grunden för all rapportering. Genom att dokumentera alla affärshändelser på ett tydligt sätt blir företagets ekonomiska historia lättillgänglig och granskbar, även för de som inte känner till den specifika verksamheten. Alla affärshändelser måste bokföras – från in- och utgifter, påminnelseavgifter från leverantörer och naturligtvis momsen. Det vi behöver från dig är allt material som verifikat, transaktioner och löneunderlag. Sedan sköter vi resten.


Du kan läsa mer om bokföring på Skatteverket!

Bokföring i Stockholm - KEMA Redovisningsbyrå

Arkivering av bokföring i sju års tid

Bokföring ska arkiveras enligt lag. I Sverige är det sju år som varje års bokslut och bokföring ska förvaras på ett betryggande sätt. Alla bokföringsposter ska vara tydliga. När vi tar hand om din bokföring i Stockholm kan du känna dig trygg med att varenda händelse bokförs och registreras så att både du och Skatteverket kan gå tillbaka och se vad som skedde i din verksamhet.

Hjälp med bokföring i Stockholm - KEMA

Bokföring på dina villkor​

Om du är i behov av hjälp med den löpande bokföringen i Stockholm står vi redo att ta hand om alltihop åt ditt företag. Om du å andra sidan bara behöver hjälp då och då, till exempel under perioder när du har extra mycket att stå i, kan du också välja att anlita oss för just de tillfällena. Du kan även outsourca årsredovisning och bokslut till oss men även få ekonomisk rådgivning.

Hjälp med bokföring i Stockholm - Fokusera på din kärnverksamhet

Vi på KEMA Redovisning i Stockholm vet att du startade ditt företag av en anledning. Låt oss ta hand om bokföringen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig. I en värld där tid är pengar erbjuder KEMA Redovisning den perfekta lösningen för den upptagna företagaren. Med vårt fokus på digitalisering, personlig service och en förståelse för dina unika behov tar vi hand om din online bokföring med de bästa datasystemen.

Kontakta oss idag för bokföring i Storstockholm. Vi finns på Östermalm och i Huddinge. Välkommen!

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte. Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom kort.

Du hittar oss på Nybrogatan 34 på Östermalm och Elektronvägen 1 i Huddinge, Stockholm.