Årsredovisning i Stockholm

Att hantera företagets ekonomi kan vara en tidskrävande och komplex process, särskilt när det kommer till årsredovisningen. Att hålla ordning på företagets ekonomi och uppfylla alla krav från myndigheterna kan kräva lite mycket av en stressad företagare. KEMA Redovisning förenklar processen åt dig. Vi erbjuder inte bara hjälp med årsredovisning i Stockholm utan tillhandahåller en rad andra tjänster för dig som företagare.

Årsredovisning är aktiebolagens skyldighet

En årsredovisning är en sammanställning av företagets ekonomiska transaktioner under ett helt år. Den visar hur företaget har gått, vilka utmaningar det har mött och vad man kan förvänta sig framöver. I Sverige måste alla aktiebolag göra en årsredovisning och se till att den följer vissa regler för att alla ska kunna lita på siffrorna. Den fungerar också som beslutsunderlag för företaget själv och en slags ekonomisk insikt för kunder, banker och myndigheter. Med vårt team av erfarna redovisningsexperter vid din sida behöver du inte oroa dig för att skapa årsredovisningen själv. Vi ser till att allt finns med såsom:

  • Förvaltningsberättelse
  • Resultaträkning
  • Balansräkning
  • Noter
  • Ev. kassaflödesanalys beroende på företagets storlek och olika krav
Årsredovisning i Stockholm - KEMA Redovisningsbyrå

Så fungerar det med årsredovisning och Bolagsverket

KEMA redovisningsbyrå förenklar processen med årsredovisningen genom att ta hand om allt från sammanställning till inskick. Vi ser till att din årsredovisning når Bolagsverket i god tid som den ska, antingen digitalt eller via post till deras officiella adress. Som kund behöver du inte fundera över detaljerna – vi sköter allt för din bekvämlighet och trygghet.

Läs mer om årsredovisning till Bolagsverket här!

Fördelarna med att överlämna årsredovisningen till oss

Mer tid till ditt företag

När vi sköter din årsredovisning får du mer tid över. Den tiden kan du lägga på kärnverksamheten i ditt företag eller umgås mer med familj och vänner. Det ger dig som företagare en fantastisk frihet.

Trygghet hela vägen

Att veta att din ekonomi hanteras av experter gör att du kan koppla av. Vi garanterar inte bara snabbhet och effektivitet i vår leverans utan också absolut sekretess och säkerhet i hanteringen av dina finansiella uppgifter.

Årsredovisning online

I en alltmer digitaliserad värld erbjuder vårt nätverk av redovisningskonsulter också möjligheten till årsredovisning online. Eftersom det mesta sker digitalt så är detta sättet ofta snabbare och gör din årsredovisning tillgänglig var du än befinner dig, när som helst.

Vi hjälper dig med årsredovisning i hela Stockholm

Som företagare i och runt Stockholm har du säkert mycket att göra. Oavsett vart du har din bas är du välkommen att lämna över din årsredovisning i trygga händer. Vi följer reglerna för just ditt företags årsredovisning. Du kan även anlita oss för löpande bokföring och bokslut. Vi erbjuder oss att ta hand om din årsredovisning ! Hos oss hittar ni en redovisningsbyrå som kombinerar gedigen erfarenhet med de bästa digitala verktygen, certifierade specialister och en omfattande kunskapsbas. Vårt team är här för att ge små till medelstora företag den säkerheten som kommer från att veta att deras bokföring hanteras korrekt och effektivt.

Hjälp med bokföring i Stockholm - KEMA

Kontor på Östermalm och i Huddinge - Välkommen till oss!

Vill du träffa oss fysisk är du välkommen till något av våra kontor i antingen Huddinge eller Östermalm. Fyll i formuläret nedan så bokar vi in en tid som passar

Kontakta oss idag för årsredovisning i Stockholmsområdet!

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt möte. Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom kort.

Du hittar oss på Nybrogatan 34 på Östermalm och Elektronvägen 1 i Huddinge, Stockholm.