cabinetmaker

Nu gör jag bara
det jag är bäst på!

fashioner

Här får jag hjälp
med mitt företagande!

barista

En redovisningsbyrå
att lita på!

cabinetmaker

Nu gör jag bara
det jag är bäst på!

fashioner

Här får jag hjälp
med mitt företagande!

barista

En redovisningsbyrå
att lita på!

KEMA Redovisning söker fler medarbetare

KEMA Redovisning har idag 6 medarbetare och vi är ett härligt gäng med blandade åldrar. Vi arbetar i team och in- and outhouse mot våra kunder med huvudkontor i Huddinge och lokal även på Östermalm. Vi arbetar över hela Stockholmsregionen och våra kunder är allt från enskilda företagare till större koncerner. Ekonomiprogram som vi arbetar främst med är Fortnox, Hogia, Visma eEkonomi, Visma bokslut och Skatt.

Är du en ekonomiassistent som har viljan att utvecklas och jobba självständigt mot ett eget kundansvar eller är du senior redovisningskonsult med minst 2 års erfarenhet och har viljan samt drivkraften att jobba in- and outhouse är du varmt välkommen att bli vår nästa medarbetare.

Arbetsbeskrivning:
Meriterande om du även har erfarenhet av:

Skicka in din ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan. Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom kort.

Ladda upp ditt CV .PDF, .docx eller .ZIP max. 10MB
Ladda upp ditt personliga brev .PDF, .docx eller .ZIP max. 10MB